2T


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 

Poprzedni temat «» Następny temat
[forum] skin
Autor Wiadomość
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-11, 13:11   [forum] skin

jak sie podoba skin :] ?
bo tak myslalem ze jak zrobia wersje fleszowa to do wyboru bedzie textowa wlasnie z taka zawartoscia graficzna :]
ze tu gdzie forum beda galerie itd :)

co wy na to ;p ?
Ostatnio zmieniony przez J.J. 2008-12-24, 17:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
KajteK 


Wiek: 38
Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 1388
Skąd: Kowale swojego losu
Wysłany: 2008-04-11, 14:02   

ja jestem za :mrgreen: ja w ogóle jestem za ;-) :mrgreen:
 
 
 
emi 
Ein Trabant fahrer


Wiek: 38
Dołączyła: 01 Lut 2007
Posty: 1036
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2008-04-11, 20:11   

super super hiper fajna skórka :)
_________________
pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!




 
 
 
dejmien 


Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 463
Skąd: Elbląg / Gdańsk
Wysłany: 2008-04-11, 20:44   

generalnie fajnie fajnie, tylko pod operą się wysypuje, pod IE i FF działa mi poprawnie, a pod operą rozjeżdżają się tabele i grafiki
wygląda mniejwięcej tak:

 
 
 
emi 
Ein Trabant fahrer


Wiek: 38
Dołączyła: 01 Lut 2007
Posty: 1036
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2008-04-11, 20:59   

u mnie tak samo wygląda , ale w szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam na to uwagi ;-)
_________________
pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!




 
 
 
dejmien 


Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 463
Skąd: Elbląg / Gdańsk
Wysłany: 2008-04-11, 21:23   

moją uwagę zwróciło górne zdjęcie przedzielone, dlatego pomyślałem że coś nie tak i sprawdzałem pod innymi przeglądarkami :P
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-11, 21:27   

hmm moze cos gdzies zjebalem ;p jak ktos sie zna niech sprawdzi ;p
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-11, 21:34   

sprawdzilem na ie i mi dziala ok
 
 
 
dejmien 


Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 463
Skąd: Elbląg / Gdańsk
Wysłany: 2008-04-11, 22:59   

rzuciłem okiem na kod, wydaje mi się, że mogłoby pomóc ustawienie "na sztywno" szerokości komórek, ale żeby powiedzieć coś więcej dobrze byłoby zobaczyć tabele z borderem ustawionym na "1" wtedy najlepiej widać jak ma się szerokość do obrazów i tego co ustawione.
a pozatym np mi w starym IE menu się też źle wyświetla, prawdopodobnie ignorowane są wielokrotne "spacje" użyte tu do rozstawienia linków:
Kod:
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="privmsg.php?folder=inbox" class="mainmenu">Nie&nbsp;masz&nbsp;wiadomości</a>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="login.php?logout=true&amp;sid=dc89f1803f109060e6a335b588da3c66"

jak mi wyślesz kod w html samej tabeli nagłówka / stopki graficznej to mogę spróbować zobaczyć czy coś wymyślę
 
 
 
Greg 


Pomógł: 2 razy
Wiek: 41
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 1429
Skąd: Kmiecin (Łęczyce
Wysłany: 2008-04-12, 01:25   

Graficznie jest super, zdjęcie klasa, tylko żeby nie było tych czarnych pasów po bokach.
_________________
Szanuj zieleń.
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-12, 07:51   

tych spacji to nie ma od kiedy kwadrat jest czarny bo cs mi sie w tym pieoprzy ;/`

w zalaczniku pliki odpowiedzialne za grafike ;)

Documents.zip
Pobierz Plik ściągnięto 363 raz(y) 4,5 KB

 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-14, 15:50   

to co nitk nie chce sie podjac ;p ?
 
 
 
anal 


Wiek: 34
Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 324
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-04-14, 20:25   

jak dla mnie rewelka, tylko bym Panie Szefie 2 rzeczy, domyslnie zeby sie na tego skina zalaczal, bo jak sie dzis niezalogowany pojawilem, to mnie na to brzydkie niebieskie z automata wrzucilo i sprobuj mi naprawic to co napisalem w shoutboxie :P bo nie bede sie kopiowac;)
 
 
 
dejmien 


Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 463
Skąd: Elbląg / Gdańsk
Wysłany: 2008-04-15, 00:08   

zaglądałem do tego załącznika, ale to są pliki skórki, nie mam tego zbytnio jak uruchamiać po próbach edycji w notatniku
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-04-15, 07:30   

zalcz to sprawdzimy :)

a moze dac juz forum wraz z baza na jahowy serwer i tam sie mozecie bawic i pozniej podepniecie stronke pod ta graficzke :] ?
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-06-03, 13:28   

Kod:
<div align=right>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a>
<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}</a>
<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
<!-- END switch_user_logged_out -->
<br>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<br>
<!-- BEGIN statistics -->
<a href="{U_STAT}" class="mainmenu">{L_STATISTICS}</a>
<!-- END statistics -->
<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu">{L_SEARCH}</a>
<!-- BEGIN switch_report_list -->
<a href="{switch_report_list.U_REPORT_LIST}" class="mainmenu">{switch_report_list.L_REPORT_LIST}</a></span>&nbsp;
<!-- END switch_report_list -->
&nbsp;
</div>



popraw to ktos bo mnie kurwica bierze ;/
 
 
 
dejmien 


Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 463
Skąd: Elbląg / Gdańsk
Wysłany: 2008-06-03, 16:27   

J. napisał/a:
Kod:

<!-- BEGIN switch_report_list -->
<a href="{switch_report_list.U_REPORT_LIST}" class="mainmenu">{switch_report_list.L_REPORT_LIST}</a></span>&nbsp;
<!-- END switch_report_list -->



a gdzie się znacznik span zaczyna?
 
 
 
J.J. 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2005
Posty: 3616
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-06-03, 16:45   

Kod:
<div align=right>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a>
<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}</a>
<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
<!-- END switch_user_logged_out -->
<br>
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<br>
<!-- BEGIN statistics -->
<a href="{U_STAT}" class="mainmenu">{L_STATISTICS}</a>
<!-- END statistics -->
<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu">{L_SEARCH}</a>
<!-- BEGIN switch_report_list -->
<a href="{switch_report_list.U_REPORT_LIST}" class="mainmenu">{switch_report_list.L_REPORT_LIST}</a>
<!-- END switch_report_list -->
</div>


teraz wygalda tak :]
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13