Pub Volta Warszawa |
Autor |
Wiadomo¶æ |
XoXo
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-27, 21:32
|
|
|
Witam!
Tak wiêc jestem wspó³w³a¶cicielem pubu Volta mieszcz±cego siê w Warszawie na ul. G³êbockiej 117 (niedaleko C.H. Targówek). Dzisiaj mnie o¶wieci³o... poniewa¿ CartoonTrabant jest bardzo przyjaznym portalem, w którym panuje fajna atmosfera oraz roi sie od pomocnych r±k, po wcze¶niejszym uzgodnieniu z braæmi (równie¿ fanami trabanta) stwierdzili¶my, ¿e przygotujemy dla zalogowanych na forum kilka atrakcji. Na pocz±tku my¶leli¶my o tañszym piwie... ale fajnie by³oby jakby siê ekipa spotyka³a na swoich 4 kó³kach a wtedy raczej odpadaj± % :)
Tak wiêc na dobry pocz±tek:
- 1h bilarda za darmo (tylko w tygodniu, o ile oczywiscie kto¶ nie zrobi³ rezerwacji)
- 20% mniej za jedzenie ( a jedzenie mamy palce lizaæ :):):))
Bêdzie du¿o chêtnych, du¿o trabantach pomy¶limy o dalszych promocjach :)
Co¶ wiêcej o pubie: w ¶rodku mamy do dyspozycji ok 36 miejsc siedz±cych ( nie za wiele niestety), na zewn±trz jeste¶my w stanie pomie¶ciæ nawet do 100 osób ( taki by³ nasz rekod:P) link do pubu ----> www.pubvolta.pl (niestety strona jest w ci±g³ej budowie)
aby skorzystaæ z promocyjnych cen dla fanów trabanta nale¿y (najlepiej przyjechaæ trabantemc :):)) przy zamówieniu powiedzieæ has³o CartoonTrabant i nick z forum.
Odrazu mówiê, ¿e mój post nie ma na celu promocji oraz reklamy pubu, poprostu chcia³bym stworzyæ wyj±tkowy klimat oraz w miarê w jaki¶ sposób podziêkowaæ za rady, które wyczyta³em oraz czê¶ci, które kupi³em u Pana Dawida :)
tutaj jest troszkê wiêcej zdjêc ----> http://img849.imageshack.us/g/img2044o.jpg/
POZDRAWIAM! |
|
|
|
 |
kuzyn353
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-27, 21:48
|
|
|
Dobra idea! Warszawie przyda³a by siê reaktywacja :)
Ale co ja tam mogê wiedzieæ, ze ¶l±ska jestem ;) |
|
|
|
 |
XoXo
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-27, 22:15
|
|
|
Z Warszawy czy nie, ka¿dy mi³o¶nik trabanta mile widziany :) |
|
|
|
 |
Kamil J.
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 07:59
|
|
|
Witam
To Ty jeste¶ w³a¶cicielem tego "pomarañczka".
Ja mieszkam obok na Geodezyjnej i czasami widujê go.
Z mi³± chêci± wybiorê siê którego¶ dnia w odwiedziny oczywi¶cie swoim Edwardem.
Do zobaczenia :) |
|
|
|
 |
magik
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 08:09
|
|
|
ja te¿ Ciê zauwa¿y³em ju¿ dwukrotnie. Wpadnê go kiedy¶ obejrzeæ. Oczywi¶cie g³ównie trabanta :) |
|
|
|
 |
Kamil J.
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 08:13
|
|
|
Magik
Ty to masz po drodze w te okolice :)
Mo¿e siê razem spotkamy? |
|
|
|
 |
XoXo
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 09:49
|
|
|
Tak ja jestem w³ascicielem tego pomarañczka :) w³a¶ciwie kupiony by³ on dla mamy na 60 urodziyny ale jest ju¿ oficjaln± maskotka pubu :) czesto stoi na parkingu w pubie... zapraszam Edzia to siê poznaj± :) |
|
|
|
 |
magik
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 12:28
|
|
|
tak na Targówek to ja rzeczywi¶cie mam po drodze :] |
|
|
|
 |
Kamil J.
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 15:14
|
|
|
mysle ze jakos w przyszlym tygodniu zajrze :) |
|
|
|
 |
XoXo
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-04-28, 16:49
|
|
|
tylko nie w poniedzia³ki bo jest nieczynne:) a tak w kazdy dzien od 14 - (to zalezy od klientów) :) |
|
|
|
 |
Arek CB
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-04, 08:14
|
|
|
Witam,
mo¿emy wstêpnie zrobiæ spota 22.05.2011 godz 17:00 u kolegi w pub Volta? ul. G³êbockiej 117. Obecno¶æ trabantem obowi±zkowa. |
|
|
|
 |
Kamil J.
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-04, 08:31
|
|
|
ja jestem za :) |