Pyrkomania 2011 weekend majowy |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Kalisz / eutyfronik
Go¶æ
|
|
|
|
 |
Pawe³-Yogi
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 20:13
|
|
|
Dotar³em do Brzegu na godz 16 jutro ci±g dalszy wycieczki do domu Wêgrzy zrobili 730km ja zrobi³em 715km o 15 km mniej i jako¶ mi nikt nic nie da³:)ale to nie o to w tym chodzi.Zabawa ¶wietna mi³o by³o spotkaæ starych znajomych oraz poznaæ nowych.Za rok postaram siê znowu zawitaæ pozDDRawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Qbs
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 20:33
|
|
|
Jeszcze raz chcia³em podziêkowaæ tym, którzy pomogli mi w niedoli. Grzybcio, dziêki za wsparcie przy szukaniu pierwszego cylindra, ArekCB dziêki za holowanie, Blacha wielkie dziêki za ko³o pasowe. Reszcie, której nie sposób wymieniæ, dziêkujê za ¶wietn± zabawê i atmosferê.
Podoba³o mi siê, jak zawsze zreszt± :) |
|
|
|
 |
kasq5510
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 20:40
|
|
|
by³o prze i muszê przyznaæ ¿e mimo wszystko ten o¶rodek by³ lepszy od Lusowa - mo¿e to nie domki i mniejszy standard ale podoba³o mi siê ¿e przed hotelem siedzieli ludzie którzy chcieli siê integrowaæ a pokoje by³y dwu osobowe i jak ju¿ mia³em spaæ to szed³em nuny i by³o spoko co w domku by³o ciê¿ko mo¿liwe. Szkoda ¿e przyczepy by³y tak daleko w³a¶ciwie jedyny minus. dodajê parê zdjêæ aby¶cie mogli jeszcze raz cieszyæ moim obliczem. Gratuluje organizatorom, pierwszy raz spojrza³em na zlot pod wzglêdem logistycznym i trzeba przyznaæ ¿e ma³o co w tym kraju jest tak dobrze zrobione. ZDJÊCIA 1 ZDJÊCIA 2 |
|
|
|
 |
Jagoda Rosiak
Go¶æ
|
|
|
|
 |
MarkusM
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 21:32
|
|
|
Podkarpacka ekipa dotar³a niedawno ca³o i zdrowo na swoje w³o¶cie
Podziêkowania dla organizatorów za fajn± zabawê i do zobaczenia na zlocikach
Pozdrówka
MarkusM
Marek
Zenio |
|
|
|
 |
Arek CB
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 22:28
|
|
|
Warszawa dotar³a bez problemów 21:00 razem 750km ,dziêkujê za wy¶mienit± atmosferê. |
|
|
|
 |
Rambo
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 23:23
|
|
|
Dziêkujemy wszystkim za zajefajny zlot!!!
Dziêkujê Jakimom za doholowanie na zlot, Modemu za alternator + wymianê ;), Yulasowi za uszczelki pod g³owicê, Bolkowi za nastêpny alternator, bez was nie by³oby by tak fajnie na torze :). Dziêkujemy tak¿e ekipie która dojecha³a z nami na Koniec ¦wiata.
Organizatorzy odwalili kawa³ zar±bistej roboty. Wielkie dziêki i szacun!!!
Renia i Rambo. |
|
|
|
 |
Chany
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-02, 23:28
|
|
|
My równie¿ bezproblemowo dotarli¶my ok 23.00. Dziêki dla organizatorów, i dla ekip z którymi mia³em przyjemno¶æ;) |
|
|
|
 |
magik
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-03, 09:13
|
|
|
i my z kêdziorem dojechali¶my do domu :) Niestety ogromna ilo¶æ szrotów spowodowa³a ¿e podró¿ przed³u¿y³a siê znacznie :) Zlot uwa¿am za podwójnie udany :) Do zobaczenia na kolejnych |
|
|
|
 |
Demeter József
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-03, 11:37
|
|
|
Witam !
We arrived about at midnight without problem :)
I'm very happy I could meet with you again !
Thanks to the organizers for this nice meeting !
My favourite was the Tor Poznan, It was great ! :)
I hope, we see you on Kazincbarcika again ! |
|
|
|
 |
fabisia
Go¶æ
|
Wys³any: 2011-05-03, 12:01
|
|
|